Loading posts...
Home Een bijzonder moment in je leven? Jouw verhaal zoekt mij!

Een bijzonder moment in je leven? Jouw verhaal zoekt mij!

Content creation is onze core business en we doen dat ook voor al die bijzondere momenten in jouw leven.

Neem ons onder de arm om jouw verhaal of dat van een geliefde te schrijven (en te vertellen).

Misschien is jouw verhaal op zoek naar mij?

Ga je trouwen? Heb je net een kindje op de wereld gezet en wil je haar of hem ‘verwelkomen’ met een mooie doopceremonie? Is er iemand overleden en wil je afscheid nemen met een passend verhaal? Of misschien viert je collega zijn vijftigste verjaardag en wil je dat niet onopgemerkt voorbij laten gaan?

Ik schrijf sinds 2014 ceremonies voor elke mijlpaal of ander bijzonder moment in jouw leven. Misschien is jouw verhaal op zoek naar mij?

Trouwceremonie

Via Mint & Memories bouw ik aan jouw trouwceremonie met een unieke en persoonlijke insteek. Jullie verhaal dient als inspiratie voor jullie ja-woord. Ik schrijf dit verhaal, in samenspraak met jullie en je familie en vrienden, en giet het in een stijlvolle trouwceremonie.

Staakwoorden zijn heel veel emotie, een vleugje humor en tal van verrassingen (zodat het ook voor jullie, als bruidspaar nooit saai wordt).

Daarvoor verzetten we hemel en aarde. We bieden dan ook een
hyperpersoonlijke service aan onze bruidsparen, inclusief gratis wedding advies voor de bruid die het even niet meer zit zitten.

Doopceremonie

Gefeliciteerd, je hebt net een kindje (of twee) op de wereld gezet. Dat mag met de nodige ├ęgards worden gevierd, me dunkt. Steeds meer Vlaamse gezinnen kiezen voor een alternatieve doopceremonie, eentje waar de nieuwe aardbewoner centraal staat.

Met jullie hulp en die van de trotse meter(s) en/of peter(s) maken we er een persoonlijk en intiem moment van. Ik kan je helpen met kleine rituelen – helemaal op maat van je kind.

Verjaardagen, pensioenfeesten, jubilea

Mensen die jarig zijn, op pensioen gaan of hun gouden/eiken/katoenen bruiloft vieren, verdienen een verhaal. Wij bouwen samen aan een mooie viering, waar jouw geliefde centraal staat.

Rouwmomenten

Is er iemand overleden en zou je op een passende wijze willen afscheid nemen? Ik schrijf aan de hand van wat jij en/of andere familieleden/vrienden vertellen, het levensverhaal van de overledene. We bouwen ook een passend afscheidsritueel in, als je dat wil.

Vragen? Vragen!

Heb je vragen? Wens je een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul onderstaand contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Of mail ons

Stuur ons een mailtje!

(storyteller@mamaexpert.be)

MamaExpert en Mint & Memories zijn beiden het levenswerk van

Nele De Winter
Hooiweg 4A
B-2222 Itegem

Antwerpen

PS: Een beller is sneller!

TEL:(+32) (0) 496 12 07 48

BTW BE 0875.869.517

    All photo credits by Johan Van Cauwenberge van Pixelduo