Loading posts...
Home Contacteer ons

Contacteer ons

Nele De Winter
Hooiweg 4A, 2222 Itegem
Heist-op-den-Berg
BTW BE 0875.869.517

Mijn websites

MamaExpert

Mint & Memories

Dag lezer, fijn dat je er bent

Dank je van harte voor je interesse in MamaExpert.

Wil je weten wij zijn, neem dan hier een kijkje.

Heb je als lezer vragen, opmerkingen of wil je gewoon wat kwijt? Dat kan via MamaExpert’s Facebookpagina of via email.

Stuur MamaExpert een mailtje

mamaexpertblog[at]gmail.com

Social media

Je kan MamaExpert helpen groeien door de blog te volgen op sociale media. Vaak worden lezers aldaar extra verwend.

  Facebook

  Instagram

  YouTubekanaal 

Het is ook erg leuk om reacties te krijgen op blogposts ! Wie zelf blogt, mag dan zijn eigen URL achterlaten.

En ook u, zakelijke contact, van harte welkom !

MamaExpert staat open voor de volgende samenwerkingen/advertentiemogelijkheden en geeft je graag alle informatie via email.

Advertorials

Product-of shopreview

Banners

Gastblogs

Posts via sociale media

Stuur MamaExpert een mailtje

mamaexpertblog[at]gmail.com

Disclaimer

Alle foto’s en tekst op deze website zijn van mijn hand, tenzij anders vermeld. Alle rechten voorbehouden – wie foto’s of tekst van deze website gebruikt zonder mijn schriftelijke toestemming is een dief en stelt zich bloot aan vervolging. Dit geldt ook als je teksten of foto’s ‘leent’ en MamaExpert als bron vermeldt. Wij vinden het fijn dat u onze content deelt, maar wil zo vriendelijk zijn hiervoor toestemming te vragen!

Ik gebruik altijd rechtenvrije foto’s van o.a. Pixabay en Unsplash. Bovendien ben ik sinds kort abonnee bij Istock. Bij andere afbeeldingen, vraag ik toestemming en vermeld ik de bron.

Bedrijven die producten opsturen om te reviewen, zijn steeds van harte welkom. Reviews betreffen mijn en alleen mijn mening en die zal altijd eerlijk zijn. Let wel : het opsturen van gratis producten garandeert nooit dat ik er over blog. Ook als u zo maar een pakketje stuurt, zonder overleg, is dat niet zonder meer het geval. Neem even contact op, indien u de violen wil gelijk stemmen.

MamaExpert bepaalt zélf of én wanneer een review van een product verschijnt. Lezers worden ingelicht wanneer het om een samenwerking gaat via de hashtag #sponpost of #ad. Persberichten worden aanvaard, maar ook die worden niet zonder meer gepubliceerd.

Betaalde posts blijven minstens twee jaar op deze blog staan. Daarna heeft MamaExpert het recht om de artikels te verwijderen of te hergebruiken (zonder de betaalde linken).

Sommige artikels bevatten affiliate linken. Koopt u langs deze weg iets van de desbetreffende sponsor, krijgt MamaExpert een commissie, zonder dat het u iets extra kost. Zo steunt u MamaExpert en zorgt u ervoor dat haar kinderen kunnen eten.

Ik ben niet verantwoordelijk voor de acties van mijn adverteerders of sponsors. Indien je producten koopt via links vanaf mijn blog en er treden problemen op met de verkoop, gelieve je te wenden tot het bedrijf. Ik kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele geschillen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.