1| Ingredientenlijst
pizzadeeg Herta – geroosterde rode paprika’s – ham in blokjes – tomaten – doosje gecentreerde tomatenpuree – appelkapper/kapperappel – mozzarella light – strooiguyèrekaas – koriander en tijm om af te werken.
2| Rol het pizzadeeg uit op bakpapier en beleg met de ingrediënten.
Begin eerst met de geconcentreerde tomatenpuree voor de bodem. Sluit af met de gruyèrekaas. Hou een randje van een drie centimeter over om straks de pizza te kunnen ‘toerollen’.
3| Rol de randen van de pizza naar binnen toe.
Steek je pizza in een voorverwarmde oven op 180°. Baktijd = 15 à 25 minuten op 180 °, afhankelijk van uw oven. Wie wil, kan nog een vijftal minuten ‘nagrillen’. Haal je pizza uit de oven en werk af met tijm en koriander.
Masha fikst het alweer, deze pizza is af !
Kenden jullie alle ingrediënten? Nou, ik niet. Welke topping heeft jullie pizza ? Ik ga meestal voor de vier kazen, maar deze pizza is ook lekker.
Eten jullie veel pizza of hebben andere gerechten met Italiaanse roots voorrang? Let me know !!
0 thoughts on “Hoe een snelle pizza maken”
Pingback: MamaExpert's blogdoelen en blogplanning 2015 - mamaexpert